M-Logistics Oy Makuunin ma- keistukku on yritysten ja jälleen- myyjien makeiskauppa. Irtoma- keisvalikoimaamme kuuluu noin 400 erilaista tuotetta. Omalla pussituskoneellamme teemme asiakasräätälöityjä makeispus- seja ja pystymme toimittamaan yrityksille kustannustehokkaasti myös kampanja- ja brändimai- nontaan suunnatut makeiset. Suurin irtomakeisasiakkaamme on emoyhtiömme, Makuuni Oy, jolla on 43 liikettä eri puolilla Suomea.

Jos etsit irtomakeisten ammatti- laista, on Makuunin makeistuk- ku M-Logistics Oy sinulle oikea yhteistyökumppani. Lue meistä lisää tai ota yhteyttä.

PRIVATE LABEL TUOTTEET

Räätälöimme makeislajitelman asiakkaan toiveiden mukaan. Makeispussin kalvona voimme käyttää joko kirkasta kalvoa tai suunnitellaan yhdessä näyttä- vän näköinen painettu pussi!
Lue Lisää >

PROMOTUOTTEET

Makeispussit ja karkkiaskit yri- tyksen kampanja- tai brändimai- nontaan. Edullisen hinnan ansi- osta erinomaisia jakotuotteita messuille, tapahtumiin tai tuote- lanseerauksiin. 
Lue Lisää > 

PYYDÄ TARJOUS

Joko yritykselläsi on oma karkkiaski tai oletko kiinnos- tunut omasta makeispussista kampanjatuotteena? Pienetkin erät kustannustehokkaasti. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous. Lue Lisää >